1b
Germany 2015
Deskotop6
2b
4b
Untitled design (4)
slider6
layer10
layer7

Announcements

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜAΔΑ ΚΥΠΡΟΥ ΤΑΕKWON-DO

H Κυπριακή Ομοσπονδία Παραδοσιακού Taekwon-do ως η μόνη αναγνωρισμένη Ομοσπονδία στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας αναγνωρισμένη απο τον ΚΟΑ (Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού) για να εκπροσωπεί το Παραδοσιακό Taekwon-do σε Εθνικό αλλά και Διεθνές επίπεδο ανακοινώνει τα πιο κάτω ονόματα μελών της που θα αποτελέσουν την

Εθνική Ομάδα Κύπρου Τaekwon-do για το 2018

Γυναίκες
Στάλω Μιχαήλ / Ξένια Αναστασίου / Κορίνα Μιχαήλ
Αντωνία Οικονομίδου / Άννα Δημητρίου

Άντρες
Αναστάσης Παναγή (A)
Γιάννης Τσακαλίδης / Βάσος Παναγή / Παναγιώτης Καμηλάρης
Νικόλας Μιχαήλ / Γιώργος Σάββα / Κάρολος Δημητριάδης
Βίκτωρας Στυλιανού / Στέφανος Γεωργίου / Παναγιώτητς Γεωργίου
Σίμος Μουζούρης / Μιχαήλ Άγγελος Δήμου / Κωνσταντίνος Ξυνομπίτης

Αρχηγός Εθνικής Ομάδας
Αναστάσης Παναγή

Προπονητής Εθνικής Ομάδας
Πέτρος Αγαμέμνονος Πέτρου

 

NATIONAL TEAM CYPRUS TAEKWON-DO

Cyprus Traditional Taekwon-do federation as the only Official Federation in Cyprus , recognised and approved by CSO (Cyprus Sports Organisation) and Officials to represent Traditional Taekwon-do in National and International Level announce the following names that will be

CYPRUS TAEKWON-DO NATIONAL TEAM FOR YEAR 2018

Women
Stalo Michael / Xenia Anastasiou / Corina Michael
Antonia Economidou / Anna Demetriou

Men
Anastasis Panagi (C)
Giannis Tsakalides / Vasos Panagi / Panagiotis Camilaris
Nicolas Michael / Giorgos Savva / Carolos Demetriades
Victor Stylianou / Stefanos Georgiou / Panagiotis Georgiou
Simos Mouzouris / Michael Angelos Demou / Constantinos Xynompitis

Team Captain
Anastasis Panagi

National Team Coach
Petros Agamemnonos Petrou

Dear Grand Master, Masters and students of Traditional Taekwon-do Centers,

Following our associations common events, previously organised on November 2016 at Limassol/Cyprus and on February 2017 at Dresden/Germany, kindly be informed that the Cyprus Traditional Taekwon-do Federation is organising a new event.

This event will include a seminar,team demonstration and team competition between our associations. 

The main event will take place at Spyros Kyprianou Athletic Center Limassol at the 11th of March 2018 and it will be under the auspices and presence of Cyprus Governmental Officers and Limassol City Officials

We would be very pleased to welcome you to Cyprus to enrich our knowledge about Traditional Taekwon-do.

For a better organisation of the event very kindly requesting to inform us until the 20th January 2018 for your participation in order to be able to arrange your accommodation and transfer details.

Should you need anything further please do not hesitate to contact us at the email address: taekwondo-cyprus@cytanet.com.cy or at my mobile number 00357 99 999911.

Remaining at your disposal.

Best Regards,

Petros Agamemnonos Petrou

 23 Ιουλίου 2016 / Ανακοίνωση Ομοσπονδίας

 

Ενημέρωση Κοινού για τις Αναγνωρισμένες Ομοσπονδίες

 

Η παρούσα ανακοίνωση αφορά όλους , γι’ αυτό παρακαλώ όπως δώσετε την αμέριστη και δέουσα προσοχή.

Όπως ήδη γνωρίζετε , από τον Σεπτέμβριο του 2015, ως σχολές του Παραδοσιακού Taekwon-do, πήραμε την απόφαση να λειτουργήσουμε ανεξάρτητα και ταυτόχρονα να επανασυνδέσουμε τις σχολές μας με τον Μεγάλο Δάσκαλο Kwon Jae-Hwa, αλλά και με άλλες σχολές και Ομοσπονδίες στην Ευρώπη.

 

Έτσι το 2016 μας βρήκε με την επίσημη αναγνώριση του Παραδοσιακού ΤaeΚwon-Do από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού ( ΚΟΑ). Στην ιστοσελίδα του ΚΟΑ ( www.cyprussports.org) στο παράρτημα «Ομοσπονδίες» μπορεί ο καθένας να ενημερωθεί για την πλέον επίσημη αναγνώριση του Παραδοσιακού TaeKwon-Do ως εγγεγραμμένο μέλος του ΚΟΑ αλλά και να λάβει όλες τις πληροφορίες για τυχόν προσωπική του ή άλλου μέλους της οικογένειας του εγγραφή.

H Κυπριακή Ομοσπονδία Παραδοσιακού Taekwon-Do είναι επίσης επίσημο μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Taekwon-do με έδρα την Κορέα και είναι διεθνώς αναγνωρισμένη.
Επειδή ως σχολές και ως Ομοσπονδία,τις αρχές που πρέπει να διέπουν την πολεμική τέχνη που διδάσκουμε τις τηρούμε στο έπακρο, τόσο οι δάσκαλοι όσο και οι μαθητές, τότε σας διαβεβαιώ πως όλα τα πιο πάνω είναι αληθή και δεν τυγχάνουν καμιάς αμφιβολίας ή αμφισβήτησης από κανένα.

Σας συμβουλεύω ή αν θέλετε σας παρακινώ όπως δώσετε σημασία στην καθαυτή ίδρυση της Ομοσπονδίας και στα οφέλη που μπορεί κάποιος ως μέλος να αποκτήσει. Ο καθένας ως μέλος συμβάλλει στο απεριόριστο, ώστε οι σχολές που στηρίζουν και προωθούν το πνεύμα του ΤaeKwon-Do να συνεχίσουν το έργο τους στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους , με γνώμονα πάντοτε τη διδασκαλία της πολεμικής τέχνης άρτιας και ακέραιης διδασκόμενης στον καθένα από εσάς.

Ανακοινώνεται και γνωστοποιείται πως, ως Ομοσπονδία, για τη σωστή διαχείριση των σχολών της, επιφυλάσσεται όλα τα πνευματικά δικαιώματά της απέναντι σε ό,τι κρίνεται ως δυσφήμιση ή αναλήθειες. Δεν επιτρέπεται σε κανένα να κάνει την οποιαδήποτε χρήση του ονόματος « Παραδοσιακό TaeKwon-doKύπρου ή χρησιμοποιήσει το λογότυπό της που δεν είναι μέλος της.

Ο καθένας, έκαστος των επιθυμιών και αναγκών του, έχει την ελεύθερη βούληση να διαλέξει σε τι θέλει να αθλείται όπως και τα μέλη της οικογένειάς του. Θα ήταν πρέπον και σωστό προτού αποφασίσετε σε ποια Ομοσπονδία θέλετε να εγγραφείτε να ελέγχετε τις αρχές, τις διαδικασίες και τους κανονισμούς της κάθε Ομοσπονδίας και αφού τις εγκρίνετε ως αληθείς και νόμιμες, τότε να δράσετε αναλόγως.

Κάτι το οποίο λειτουργεί ως απλή διαφήμιση και προσπαθεί να προκαλέσει σύγχυση, παραθέτοντας ψευδείς και ανεπίσημες ανακοινώσεις, δεν αποτελεί κανένα προτέρημα.
Ο καθένας ας αναλάβει την ευθύνη για το που ο ίδιος ή το παιδί του αθλείται και μην σας φανεί διόλου παράξενο εάν εκ των υστέρων δεν λάβετε αναγνωρισμένα διπλώματα.
Eύη Θεοδώρου
Πρόεδρος Παγκύπριας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Τaekwon-do
 
1 Δεκεμβρίου 2016

 

Θέμα: Αγώνες-Επιδείξεις-Σεμινάριο Κυπριακής Ομοσπονδίας Παραδοσιακού TaeKwon-Do

 

Σε μια εκδήλωση υπό την αιγίδα της κας Άντρης Αναστασιάδη , συζύγου του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και την παρουσίας του Δημάρχου Λεμεσού κου Αντρέα Χρίστου , η Κυπριακή Ομοσπονδία Παραδοσιακού TAEKWON-DO , μέσα στα πλαίσια της επίσημης αναγνώρισης και εγγραφής της στο Μητρώο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (Κ.Ο.Α.) από τον Απρίλιο του 2016 διοργάνωσε με ιδιαίτερη επιτυχία στην Κλειστή αίθουσα Σπύρος Κυπριανού στην Λεμεσό , την Κυριακή 13 Νοεμβρίου , σεμινάριο , επίδειξη και αγώνες μεταξύ της Κυπριακής Εθνικής Ομάδας και της Γερμανικής Ομάδας TEAM DEUTSCHLAND TRADITIONAL TAEKWON-DO CENTERS e.V.

 

Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος περισσότεροι από 330 αθλητές μέλη της Ομοσπονδίας και το γεγονός παρακολούθησαν περίπου 1000 θεατές, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν θεαματικές επιδείξεις και υψηλού επιπέδου πολεμική τέχνη από κορυφαίους καταξιωμένους αθλητές και Δασκάλους απο Κύπρο και Γερμανία.

 

Το γεγονός καλύφθηκε τόσο έντυπα αλλά και τηλεοπτικά από Κυπριακά και Ξένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

 

Ως ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ TAEKWON-DO επιθυμούμε να εκφράσουμε την εκτίμηση και τις ευχαριστίες μας σε όλους όσους με την υποστήριξη τους προωθούν το Πνεύμα και τις Αρχές του Παραδοσιακού TAEKWON-DO , όπως η ΕΥΓΕΝΕΙΑ – η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ – η ΕΠΙΜΟΝΗ – ο ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟΣ – και το ΑΔΑΜΑΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ

 

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως μέρος των εσόδων της εκδήλωσης διατέθηκαν στον Σύνδεσμο για Άτομα με Αυτισμό Κύπρου.

 

Με εκτίμηση,
Εκ μέρους Δ.Σ Ομοσπονδίας
Θεοδώρου Εύη